top of page

DE SHOOT

gehouden in een professionele fotostudio, levert naast een prachtige foto ook een memorabele dag op.
Artistiek Kindportret Femke Teussink 202

Het is zo ver, de dag van de shoot!
Jullie arriveren bij mijn studio op het havenkwartier van Deventer voor het maken van een artistiek kindportet. Na binnenkomst gaan we eerst samen wat drinken en praten we bij. Zo kunnen de kinderen rustig kennismaken met mij en met de voor hen nieuwe omgeving. We zorgen er samen voor dat zij zich op hun gemak gaan voelen.  

Styling

Na de kennismaking gaan we van start. Ik begin met de styling. Het kan zijn dat ik naar aanleiding van eerder overleg al specifieke items en kleding klaar heb liggen. Maar meestal kijk ik samen met het kind op het moment zelf waar we ons het best bij voelen. Ook kijk ik wat fototechnisch qua vorm en kleur fijn en evenwichtig over gaat komen op beeld. 

De foto
Nu gaan we het artistieke portret maken. Terwijl de ouders / begeleiders / vrienden / familie aan de kant blijven zitten, lopen wij naar de grote witte fotowand. Vervolgens praat ik het kind op positieve en open wijze door de fotosessie heen. Dit betekent bijvoorbeeld dat ik aanwijzingen ga geven over hoe te poseren. Op deze manier leg ik verschillende invalshoeken vast en geef ik het kind een actieve rol in de eigen fotoshoot. 

Klik hier om een shoot te boeken.
Heeft u geboekt voor meerdere kinderen? Dan ga ik om de beurt met hen aan het werk. Zo krijgt ieder kind een eigen artistiek portret.

bottom of page